Cerita Bisnes

“Main-main” membawa kejayaan

By September 3, 2018 No Comments

Hari tu jual main-main je sambal hitam.Baju dia pun tak ada lagi.Lepas tu hanya promo dekat fb sendiri dan group whatsapp tertentu je.

Macam tak percaya dah terjual 1000+ unit hasil “main-main” tu.

Sekarang dia dah ada baju.Masa untuk capai target.Target saya nak jual paling kurang 4-5 kali ganda dari jumlah atas tu pada bulan ni.

Kek kukus dengan tart nenas pun sama.Tak sangka dah restock sales mencecah RM70k± hasil hanya dengan jual bekas kek dan tart nenas yang tak ada baju.Sekarang dah ada baju.Target nak capai ialah 3 kali ganda dari sebelum ni untuk bulan ni.

Ok,hari ni kita try masuk gear 1 ye 

 

Leave a Reply