Skip to main content
Cerita Bisnes

Belum cuba belum tahu

By September 3, 2018No Comments

Hai acik. Nak rambut acik dengan anak acik macam saya ke?
Rambut saya kerinting tau sebenarnya. Lepas mak bagi pakai HMS dah jadi macam ni. Saya dah tak sakit bila mak sikat rambut. Tadi ada tetamu datang umah tanya “rambut dia ni buat ke“

Nenek jawab “tak, tu memang rambut dia “

COD dan pos seluruh Malaysia.

Saya nak berikan 3 unit HMS kepada mommy’s yang nak + duit raya sekali. Komen saya nak banyak-banyak. 3 orang yang terakhir lepas saya komen stop akan menang.

Yang penting dah follow dan set see first ye fb saya – Nor Fazilah Abd Mohd. Nanti masa whatsapp admin kena tunjukkan. Kalau baru follow lepas menang tak dapat. 

#HairMosturizerwithSerum #HMS #PelembapRambutdenganSerum#PertamaDiMalaysia

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply