Skip to main content
Cerita Bisnes

KAMI TIADA SESIAPA YANG PAYUNG…USAHA TANGGA KEJAYAAN

By February 4, 2018No Comments

Ye,kami memang tak pandai nak minta bantuan sana sini.Tak pandai nak berbaik dengan mana-mana agensi untuk dipayung.Tapi ada yang datang mendekati,alhamdulillah.

Orang sekarang,tak dapat bantuan meroyan.Baru berniaga sehari dah declare usahawan.Desak minta bantuan tu,bantuan ni dan desak dapatkan projek sana sini.Dapat projek diamlah,tak dapat melalak.

Perhati je perangai seorang demi seorang.Kami yang berniaga mula dari zero,tak ada siapa bantu.Semu`a buat sendiri.Mula dengan modal sendiri.Eh,semua sendirilah dari 2010.Tapi serius bersyarikat dari 2016 selepas berhenti kerja.

Dan apa yang anda lihat ini,semuanya hasil usaha atas pengorbanan kami,hasil penat lelah kami,dengan izin-Nya jua.

Bukan dipayung sesiapa.

Orang yang nak disuap dan asyik nak kena payung ni,takkan pergi jauh.Pandai ambil kesempatan bolehlah.

Baru berniaga sehari dah bergelar usahawan.Hebat !

Kepada semua staf,jom kita teruskan usaha kita.Tak didendang pun tak apa,kehadiran kita pun sekadar menghormati jemputan,ada alhamdulillah,tak ada pun tak apa.

Tak lupa a lot of thanks kepada 2000+ pengedar Asmak seluruh Malaysia dan luar negara.

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing

 

Image may contain: 1 person, sky, cloud and outdoor

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, sky

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply