Skip to main content
Cerita Bisnes

Menjadikan wajahmu lebih baik

By March 29, 2018No Comments

BUKAN PRODUK SAMPAH

Di saat ramai yang takut dengan produk local yang katanya produk sampah,permintaan pada Kaisa Skincare semakin meningkat.Percaya atau tidak,walaupun ia hanya produk sampingan kami,tapi dah repeat 4 kali dengan kilang.Ada banyak video di kilang,nanti team marketing kami edit bagi kemas sikit.Saya tunjuk beberapa dulu.

Produk Kaisa Skincare saya pakai sendiri dah setahun lebih,tapi mula dipasarkan pada bulan 5 tahun 2017.

Ini bukan produk timbang kilo atau produk sampah.Boleh guna tanpa was-was.Produk ni hanya ada dengan agen sahaja,tak ada dijual di kedai jamu atau pemborong.

Kilang yang hasilkan produk Kaisa Skincare bertaraf GMP,ada team R&D sendiri dan bernotifikasi dengan KKM.Tak lama lagi Kaisa Skincare kena audit dengan KKM.Jangan ingat produk NOT tu senang dapat,KKM akan jalankan pemeriksaan secara berkala sebenarnya.

Usah kerana nila setitik rosak susu sebelanga.

Oh ye,produk kami tak ada magik nak jadikan kulit wajah anda putih melepak nampak urat hijau bagai ye.Saya sendiri pun kulit gelap.Tapi sekurang-kurangnya kulit saya tak sekusam masa saya berhenti pakai sebarang skincare dulu.Parut makin pudar,tak ada masalah kulit sangat dan cerah la sikit satu tona dari warna asal (Baca betul – betul ye,bukan jadi cerah putih melepak).

Takkan nak jadi plastik,asal founder je kena putih,lawa.Kalau make up,muka saya pun boleh jadi Ziyana Zen kot 
Kalau kulit gelap tak boleh pakai skincare,tak boleh jadi founder?Hehe

Sebab itu tagline produk Kaisa Skincare – “Menjadikan wajahmu lebih baik”

Kena faham maksudnya tu. 😊

Oh ye,yang bawah ni trial.RM59 je,tapi dapat set yang macam set normal dah dia punya berat dan isipadu.Wakil kami ada di seluruh Malaysia.

#HitamItuMenawan #CerahItuBonus #CantikItuSubjektif #KaisaSkincare
#MenjadikanWajahmuLebihBaik

  

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply