Skip to main content
Cerita Bisnes

PA dan Manager baru

By April 4, 2018No Comments

Alhamdulillah.Dah dapat PA dan Manager baru yang efisien.Mulai esok dah boleh agresif balik untuk projek brand baru.

Slowly but surely.

Yang nak tengok teruskan tengok,yang nak survey teruskan survey.Peluang yang terbaik datang sekali je.

Kalau dapat lagi PM “ala,tempat saya dah ramai wakil dah” ,memang saya block je 

Mana ada orang lepaskan peluang berkali-kali.Awak je.Eh,bukan awak.Nun,orang di sana 

Awak yang tengah baca ni meh join group preview dulu,tak suka boleh left,no heart feeling pun.Nama pun preview kan.Hehe

#AwraNorfa #EdaliaGold

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply