Skip to main content
Keluarga

Setiap Ujian Pasti Ada Hikmahnya

By May 6, 2020No Comments

Stress bila nak bercakap tapi suara tak berapa nak ada.

Hari tu langsung tak ada. Ini dah ada tapi entahla suara siapa.

Nak meeting online dengan team pun tak boleh.

Semoga cepat dapat balik suara.

Tekak tak sakit pun. Pelik pulak rasa.

Panggil baby pun dia buat tak tahu. Selalu dengar je suara kita dia berpaling dulu.

Tak apalah nak, janji kenal rupa lagi.

Ujian orang lain berat lagi. Insyaallah ada hikmah-Nya. 😌

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply