Sebenarnya percaya je rezeki tu semua dari Allah.

Cuma rimas. Bila segala benda kita buat dia nak tiru. Itu je.
Dah tak ada idea sangat ke kak 😅

Jemputlah tiru. Surface yang nampak tu. Tapi dasarnya 99% tidak diketahui.
Sejauh manalah sangat boleh nak tiru pun. Bosanlah tengok orang tak ada idea ni.

Hidup dengan idea orang semata. 😂
Ada yang pernah kena ke?
Kalau ada kita geng.

Tip dia pandang saja ke depan. Tak perlu hebah sangat kita duk buat apa. Buat kerja belakang tabir.
Fb saya pun bukan aktif sangat. Sebab saya lebih aktif belakang tabir bersama team. Yang penting saya boleh bantu mereka menjadikan hidup lebih baik. Itu pun dah bersyukur 🤲

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply