Skip to main content
Umum

Makin Lama Makin

By January 12, 2022No Comments

Seriuslah ada yang cakap komen di page KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA tu troll,lawak,sindir semata ?

Siap kata tak sanggup komen sebab negatif semua komen di sana dan kutuk yang komen tu.

Duk gua ke sis?

Tolong jangan rasa diri betul sangat macam orang lain tu confirm salah.

Ingat netizen saja ke nak komen macam tu tanpa sebab? Kajilah lagi dari mengutuk.

Tak pun balik Malaysia ni dan buat kajian sendiri. Ingat orang Arab tentu betul ke?

Allah suruh ikut Nabi Muhamad saw bukan suruh ikut orang Arab yang belum tentu betul.

Sakit mata baca post cerpen macam ni.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply