Skip to main content
Uncategorized

Orang Berpangkat Masa Kini

By February 14, 2022No Comments
Orang yang konon dikatakan ahli dan pakar tu kenapa dia tak nampak ye apa yang berlaku sekarang ?
Oh,mereka tu majoritinya dulu belajar untuk dapat kerja je. Pulun study untuk pastikan dapat kerja. Bila dah dapat kerja lega dah tak perlu hafal buku teks dah.
Mereka hanya mengikut skrip dan apa orang atasan kata.
Kajian sendiri pun tak buat ,kalau buat dia follow yang orang atasan bagi je.
Tak ada buat research sendiri terima bulat-bulat apa yang disuap.
Turun kerja pagi balik lewat dah tak fikir dah hal lain. Bergaul dengan orang dan turun lapangan pun kurang atau hampir tiada.
Bila kita cerita hal sebenar dan yang berlaku di lapangan dia tak dapat terima.
Dasar katak bawah tempurung.
Hidup menyusahkan orang dengan title yang dihormati.
Semoga mendapat balasan di atas segala perbuatan dan kezaliman buat semua yang terlibat dengan plandemik ni.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply