Skip to main content
Uncategorized

Ragam TikTOk

By February 14, 2022No Comments
Tiktok kena ban lagi seminggu
Ingat nak guna TikTok satu lagi yang dah ada sebelum ni tapi tak aktif
Tak tahulah kenapa memang tak bolehlah nak duk diam tengok ni semua
Cadangnya nak buat live kat TikTok sebab nak berkomunikasi direct dengan mereka yang suka komen dan nak tanya macam-macam.
Kalau buat live dekat fb korang nak join tak? Biasa free pukul berapa kang buat tak ada orang tak syok borak sorang diri
Dah berumur ni lagi suka berkongsi dengan cara verbal berbanding menulis

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply