Skip to main content
Cerita BisnesUmum

Ada yang nak mula berniaga atau nak tambah cabang bisnes

By March 1, 2023No Comments
Kat sini ada tak yang nak mula berniaga atau nak tambah cabang bisnes?
2023 nak training agen baru cadangnya
Leader2 yang saya train dah pandai
Dah tak tahu nak ajar apa dah dengan diorang😅
Semua dah terror.
Bosanlah kita
Nak rasa macam dulu
Guide agen dari zero to hero
Sudi tak jadi bakal anak didik saya?
Tak yah risaulah pasal modal ke apa
Kita ada 4 pakej untuk korang termasuklah yang tak perlu modal tapi boleh nak pegang stok tak nak pegang stok pun boleh.
Nak jadi agen percubaan pun boleh
Ingat awal Januari ni nak start guide.
Saya perlukan new challenge 2023 ni
Saya dah bantu team senior sampai diorang dah ada ofis dah ada staff bagai. Ada juga yang berjaya buka centre dari rumah dalam 20 orang. Yang centre dekat luar dalam 10 orang. Selebihnya ada 1000 lebih pengedar seluruh Malaysia. Tapi ramai yang beli untuk guna sendiri dan promote pada orang terdekat je,so peluang sangat luas untuk yang nak meniaga betul2 sebab demand sangat tinggi.
Now masa untuk bantu team baru.
Anda berani?
Jangan takut saya tak makan orang
Saya makan daging haiwan je😆

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply