Skip to main content
Kisah Inspirasi

Bukan senang nak senang , stategi tu penting .

By August 30, 2018August 19th, 2019No Comments

Hari ni masuk ofis lambat,keluar paling awal.Macam tak ada kerja je.

Hakikatnya Tuhan je tahu betapa serabutnya nak memikir hal bisnes dan syarikat. Keluar tadi bukan apa,sambil selesaikan urusan luar,nak cari udara segar supaya otak ni sentiasa “refresh”

Orang nampak yang indah je,sebab yang duka kita simpan rapi.Kat fb ni kan kena cerita yang positif je.Yang negatif tu kita ceritalah dekat luar masa sembang-sembang minum kopi.

Kekuatan seorang usahawan hanyalah dengan pergantungan kepada Allah swt.Tiada yang satu ni lama dah kot kami tumbang dengan cabaran yang tak pernah berhenti.

Cabaran menjadi seorang lady boss.Tak suka,tapi kena suka.Jika tidak kita,siapa lagi.Syukur ada big boss yang sentiasa menyokong.Hari-hari tak gaduh tak sah,hahaha.

Siapa suruh jadi partner bisnes kan,nak senang sama-sama bukan sesenang yang kita tengok kat drama tv tu.Mujurlah dapat big boss yang sangat memahami,walaupun suka mengondem je kerja.
Sehari tak gaduh mula rasa tak lengkap.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply