Skip to main content
Cerita Bisnes

EDALIA GOLD

By March 28, 2018No Comments

Ramai tanya bila nak launch.
Saya tak buat pelancaran yang grand dan penuh kejutan.

Sebab saya mulakan dengan apa yang ada dan kos yang minimum.Saya mulakan dari zero,dan hari ni baru saya post ke public.

Siapa kenal saya dah lama,pasti akan tahu macam mana saya akan buat sampai sesuatu brand tu dikenali.

Slowly but surely,insyaAllah.

Siapa yang berminat dekat post sebelum ni saya dah berikan link pendaftaran.

Atau whatsapp “saya berminat ” ke talian 013- 494 9577 sekarang!

Boleh juga terus picit 

http://wasap.my/60134949577

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply