Skip to main content
Cerita Bisnes

FreeGift pembelian tudung awra norfa

By September 3, 2018No Comments

Ha, ramai tanya dapat free gift apa. Alkisahnya free gift yang ditempah sebelum ni tak sampai lagi, jadi sebab geram, kita balas dengan bagi free gift yang lagi best.

Beli tudung dapat 1 mini brooch + 1 exclusive brooch. Jika bertuah dapat satu lagi iaitu ikat rambut gebus.

Siapa beli banyak dapat free yang last tu, cincin tudung yang cun melecun. Best kan? 

Untuk yang terawal je tau. Agen yang dah restock nanti next order boleh claim ye. Siapa nak beli pun boleh, harga dari RM5 – RM10 mengikut design.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply