Skip to main content
Artikel TerkiniUmum

Kat China kes sangat tinggi

By March 1, 2023No Comments
Mula dah game.
Kat China- kes sangat tinggi katanya,setiap hari ribuan orang meninggal.
Tapi kedatangan mereka ke sini tak disekat. Entah nanti China mana jadi kambing hitam konon bawa virus kat sini atau maybe diorang tukar skrip lain.
Lepas tu kementerian kesakitan tu pun suruhlah semua orang pergi ambik dos penggalak itu ini bla bla bla..
Nak 2023 dah
Percaya lagi ke kat mamat muka macam H***** tu? Dan barisan doktor cerpen mereka yang sampai sekarang mendiamkan diri bab kesan cucuk pada ramai rakyat Malaysia dan diam juga tentang isu WHO sokong LGBTQ?
Ini ke so called ahli or pakar yang korang percaya tu?
Jangan tertipu dengan istilah serah pada ahli or pakar ye
Ahli dan pakar macam mana yang sepatutnya?
Tak yah nak tunggu kata ahli dan pakar sangatlah dunia akhir zaman ni
Kena kencing jelah.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply