Skip to main content
Cerita Bisnes

Kedatangan kenalan bisnes

By October 13, 2018No Comments

Throwback semalam

Menerima kedatangan kenalan bisnes.Geng bisnes yang baru kenal tahun lepas tapi macam dah kenal lama. Antara geng yang boleh dibuat kawan. Bukan jenis cari kita time susah je.

Memang kalau jumpa tak gaduh tak sah.Haha

Semalam dah basuh sikit.Semoga Ridz Haikal dan isteri akan terus maju dalam bisnes mereka.Saya pun ada belajar sesuatu dari mereka setiap kali bertemu.

Mereka ni founder Jus Ikhlas dan Hawow Fresh yang best tu.Mereka usahakan sendiri di kilang mereka.Bermula dari bawah.

Bukan senang nak senang kan?

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply