Skip to main content
Kisah Inspirasi

Niat Baik Seharusnya dibalas Baik

By August 29, 2018August 19th, 2019No Comments

Saya ni asal jiwa trading,kot mana pun jiwa tu tak boleh hilang.Saya suka bantu produk IKS yang bagus untuk dipasarkan.Saya bantu lariskan produk mereka.

Tapi,tapi..

Benda yang paling saya tak suka bila mereka ni ada sifat “janji Melayu.”

So sad.

Sebab tu banyak benda daku suka buat sendiri je.Buat sakit hati je kita tolong jualkan barang orang,tapi dia nak layan kita tak pandai.Bayaran nak cepat,kerja buat lambat lepas tu bajet busy siang malam.Bagi alasan itu ini.

Masalahnya tak pandai uruskan,tu je.

Dah kena ada back up plan nampaknya. Produk yang bagus je tak cukup kalau supplier perangai macam hampeh.

Lepas ni kalau nampak akak kau ni semua produk dia buat sendiri kau tau la jawapannya.

Niat nak berkongsi rezeki tapi lain pulak jadinya.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply