Skip to main content

Minta mata baru. Lama dah berjasa. Tak sedap pakai sebab dia jadi senget sikit. Baiki pun senget juga. Power pun kena tambah. Alang – alang tukar baru.

Kira dan kanan power 1300. Huhu

Pekerja kedai ni puji cermin mata elok sebab jenis frameless ni kena jaga elok – elok baru tahan lama.

Aah, memang elok. Baby saya tak boleh nampak saya letak sekejap sibuk dia ambik bagi kat saya. Kadang dia panjat katil nak bagi masa kita tengah tidur. Itu yang jadi senget­čśé
Terlebih rajinlah pulak nak tolong mak dia.

Satu boleh siap hari ni. Satu lagi ambil masa. Buat dualah senang, standy by siap-siap. 1 untuk protect mata bila banyak tengok screen hp atau laptop/pc.

Orang Bentong boleh datang kedai sini, dekat dengan Guardian Bentong. Harga berpatutan, layanan pun bagus.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply