Skip to main content
Cerita Bisnes

Stokis besar kuala lumpur, Nurul Huda

By September 3, 2018No Comments

Balik dari kelas petang tadi di Putrajaya,terus ke Melawati ada personal coaching one to one dengan Stokis besar Kuala Lumpur,Nurul Huda. Malas tag lagi fb dia.Nak tunggu dia make up wall dia dulu.Hehe

Untuk info, dia ni power offline.Boleh buat sales sampai 5 angka hanya dengan offline je.Lepas tu dia pandai upsell.Pendek kata market offline memang kacang je untuk dia.Saya tengah train dia untuk integrated marketing.

Kita tengok hasilnya dua minggu lagi.Lepas tu dah turunkan ilmu mahal sikit kat dia malam ni yang boleh bantu dia buat sales minimum RM20K sebulan nanti.

Semoga terus berjaya dengan team sedia ada. Tahniah jugak sebab team dia semakin sukses di bawah bimbingan dia.Itu baru dia ajar beberapa benda.Lepas ni dia boleh ajar banyak benda lagi.Meletuplah.Chayok Nurul. 

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply