Skip to main content
Cerita Bisnes

Tawaran agen asmak dengan modal serendah 100+

By September 11, 2018No Comments

TAWARAN JADI AGEN ASMAK DENGAN MODAL SERENDAH RM100+ DATANG LAGI TAHUN INI

Wah,offer ni datang setahun sekali je biasanya.

Sesuai untuk siapa?

Anda yang kekurangan modal
Nak cuba-cuba dulu
Dah jual macam-macam tapi belum ada hasil
Pelajar,surirumah,pekerja swasta,kakitangan kerajaan yang nak income sampingan seperti income kerja tetap
Bekas mangsa program scam
Anda yang anti bisnes MLM terutamanya yang tidak patuh syariah

Kenapa mesti menyertai kami?

We are different!

 Produk viral,mudah jual
 Produk evergreen yang sentiasa diperlukan
 Mempunyai permintaan tinggi seluruh Malaysia dan luar negara
 Peluang sama rata kepada semua pengedar – Konsep man jadda wa jadda
 Konsep sharing di kalangan leader dan seluruh team
 Syarikat MHAMSB sedang pesat berkembang dan mendapat perhatian ramai pihak dan dalam proses ke pasaran global
Pengedar bukan sekadar diajar berniaga semata,tetapi diajar ilmu PREMIUM pengurusan masa,disiplin,kewangan dan ilmu bisnes yang sukar diperolehi di luar.
Teknik marketing yang berbeza
Kami telah menyusun roadmap pengedar untuk 5 tahun
Syarikat mempunyai misi,visi dan halatuju yang jelas

Ketahui 15 Keistimewaan Pengedar pada 2018 nanti,majoritinya kami dah pun laksanakan tahun ini (bukan omong kosong)

Keistimewaan pengedar Asmak by MHAMSB 2018

1. Peluang untuk menambah ilmu pemasaran,jualan dan pembangunan diri berterusan secara online dan offline

2. Kelas bisnes dan personal coaching dengan leader dan CEO secara PERCUMA sepanjang tahun secara online dan offline.

3. Hadiah sempena hari lahir dan ulangtahun perkahwinan.*

4. Hadiah bayi baru lahir

5. Bantuan pemasaran dan penjenamaan berterusan pelbagai medium.

6. Reward kepada pengedar dengan jualan tertinggi dan insentif untuk pengedar yang konsisten restock.

7. Berpeluang menyertai program terpilih secara PERCUMA.

8. Support group di FB dan Whatsapp

9. Bantuan kecemasan

10. Peluang untuk menjadi leader dengan ilmu-ilmu premium yang sukar didapati dan jika ada kosnya sangat tinggi.

11. Program “customer loyalty” dan pelbagai program untuk meningkatkan jualan pengedar.

12. TEMPLATE MAGIC yang direka khas untuk meningkatkan pendapatan dan hanya ada di MHAMSB

13. Peluang menyertai pelbagai contest dalaman yang dibuat hanya untuk pengedar

14. Ebook bisnes PERCUMA dan panduan pengurusan kewangan.

15. Penghargaan secara berkala bagi pengedar yang upgrade.

Dan banyak lagi sebenarnya yang anda akan dapat jika berada dalam team Asmak.

Dare to be different?

Cepat-cepat komen,PM atau whatsapp hotline HQ http://wasap.my/60199708897 sekarang

Tawaran ini sah sehingga 30.07.2018 sahaja. 

Tag kawan fb kalian di ruangan komen ni.Mana tahu disebabkan anda mereka berjaya menjadi peniaga online yang sukses nanti 

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply