Skip to main content
Cerita Bisnes

Team leader Kedah&Penang join coaching

By September 24, 2018No Comments

Nampak macam parti tipuware je kan?

Ini team leader Kedah dan Penang yang dapat hadir group coaching.Tahniah Superstokis Kedah Nurul Afiqah Muhamad,Superstokis Penang Noraida Mohamad dan Stokis Premium kak Siti Raezah Ismail atas kejayaan menganjurkan majlis ilmu ni.

Waktu ni semua masih ceria sebab bergambar lepas makan dan coaching belum bermula.

Petang tu masa nak habis masing-masing nampak berkerut dah
Tapi terpancarlah cahaya nur dari wajah masing-masing seolah nampak sesuatu yang lebih besar menanti. Jalan yang terbentang luas, tinggal nak dengan tak nak je.

Syukur semua fokus dan kusyuk dengar bebelan saya.
Semoga ilmu sedikit yang dikongsikan dimanfaatkan sebaik mungkin untuk meroket ye.

Maaf tak dapat tag semua, saya dah tag awak di hati saya.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply