Skip to main content
Umum

Telegram Adalah Aplikasi Pelbagai Fungsi

By October 7, 2021No Comments
Seandainya fb, ig, whatsapp memang down terus selamanya, apa back up yang anda ada?
Saya dah lama pindah ke Telegram. Group company, staf, family dan kawan-kawan dah lama pindah ke Telegram. Chat dengan suami dan anak-anak pun di Telegram. Cuma team bisnes masih ramai yang selesa di WhatsApp, tapi saya buat back up dah semua di Telegram. Jadi saya banyak berkomunikasi di Telegram.
Lagipun Telegram banyak function tak macam WhatsApp. Best sangat.
Sekarang info yang benar pun banyak di Telegram sebab tak ada sekatan.
Nak harap 3 serangkai ni? Banyak yang disekat. Guna setakat mana boleh je.
Jangan selesa sangat.
Nak follow siapa di Telegram.
Meh saya share sikit di bawah.

Senarai channel dan group lain yang anda boleh follow
1. Yycc
2. Gpmc
3. MZO
4. Channel AEFI
5. Channel Aefi
6. Sharing by Nfam
7. Channel Syaz

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply