Skip to main content
Cerita Bisnes

BAWAL ADALAH BAWAL

By March 29, 2018No Comments

Tak perlu pelik tiba-tiba saya cerita pasal bawal ni.Hehe
2014 lagi sebenarnya cita-cita nak keluar tudung jenama sendiri.

Biar screenshot ni berbicara.

Sempatlah masa tu seharian jumpa supplier tapi satu pun tak berkenan sebab material jarang.Saya tak nak tanggung dosa jual tudung jarang dan tak patuh syariah.Saya tak sanggup jadi penunggang agama jual tudung entah apa-apa bermotifkan wang.Itu belum lagi jenis tudung singkat dan fesyen sangat.

Letih ke sana sini jumpa supplier,susah rupanya.Frust.

Lepas tu nak sambung,saya dah busy dengan Asmak dari 2015 sampai 2017.Now my leader dah take over jaga team dengan baik.Masa untuk meneruskan perjuangan yang pernah terhenti

Sekarang saya nak sambung semula ‘passion’ saya terhadap tudung bawal. 
Tudung bawal bukan sahaja menjadikan anda kelihatan lebih muda,tetapi lebih kemas dan ada aura tersendiri.Material yang bagus akan memberi keyakinan diri kepada anda.Aurat yang tertutup sempurna akan membuatkan anda gembira dan tenang sepanjang hari.

I just do what i like to do.

#StoryofMyBawal

                                   

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply