Skip to main content
Cerita Bisnes

Mimpi Usahawan

By September 25, 2018November 4th, 2019No Comments

Malam tadi mimpi ngeri.

Mimpi beli stok produk baru,jus minuman,pandai-pandai pergi tempah. Nak kena bayar RM38k untuk berapa ribu unit entah kat supplier.

Dahlah dengan main beli, tak test market, tak tahu nak jual kat siapa, dan yang paling ngeri, boss tak tahu 

Dah lah boss tak suka duit keluar untuk produk baru main suka hati tak ikut prosedur.Mujurlah mimpi, kalau tak teruklah kena marah dengan pengondem dan pengkritik no satu Mohd Selodi Md Ghazali.

Apa punya mimpi entah. Mimpi usahawan kot. Mimpi pun pasal bisnes. Bosannya 

Kalau mimpi tengah bercuti kan best. Hehe

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply