Skip to main content
Keluarga

Santai malam

By September 12, 2018May 13th, 2019No Comments

Throwback

Makan-makan dengan biras dan adik ipar. Bincang pasal trip travel sekali nanti. Hari tu pergi Krabi naik kenderaan sendiri, memandu bergilir – gilir. Kali ni boss kata nak pergi Vietnam naik kenderaan sendiri. Mak aih, bukan jauh ke 

Tapi memang best naik kenderaan berbanding kapal terbang. Thailand ada 76 buah negeri. Nak sampai Krabi je lalu beberapa buah negeri dan boleh belajar sesuatu. Terlalu best, dah karang story tapi tak sempat habiskan lagi.

Ada yang nak ikut tak kami pergi travel? 

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply