Skip to main content
Cerita Bisnes

Superagen dan agen Ipoh

By October 22, 2018No Comments

Throwback dua hari di Ipoh.

Sempat berjumpa dengan Superagen dan ageIpoh Aman NaziahSaidah Nafisah dan SA Teluk Intan Azuwa Shaari.

Siap suami mereka pun ada sekali,semua sporting dan siap bantu jagakan anak.

Bila suami support, isteri boleh pergi jauh. Bila suami pun join sekali, lagi lah boleh pergi lebih jauh.

Untunglah siapa yang suaminya support. Sebab saya banyak jumpa yang jenis dah la tak support isteri, dihalang pulak.Isteri tu nak bantu awak juga.

Kalau ada kerja tetap tak apa juga tak bagi isteri cari duit lebih. Tak faham dengan ego sesetengah lelaki ni kadang.

Satu lagi, bukan semua bisnes sebab tak cukup duit, ada yang nak bina karier dari rumah, mereka pun nak berkawan, bergaul dan nak ada lebihan wang.

Lainlah kalau si isteri abaikan tanggungjawab pada anak dan family, bolehlah larang.

Hina sangat ke kalau meniaga?

Tahniah pada anda bertiga. Semoga terus sukses insyaallah

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply