Skip to main content

Alang – alang ramai berminat, saya nak buka semula untuk yang berminat nak jadi agen Kerepek Nangka Pakchips ni.

Ramai yang tanya nak beli.

Senang jual dan laku keras.

Saya akan ajar anda macam mana nak buat duit sampingan.

Kalau tak bagus takkan saya kekal jual kerepek nangka dari 2012. Sekali hantar satu lori penuh. Tapi lepas saya sibuk saya fokus lebih pada offline dan online bila ada yang cari di Google dan Facebook akan jumpa page dan web saya.

Rindu pulak zaman tu.

Saya nak bina balik team agen kerepek nangka @ makanan/minuman under saya.

Ada banyak rahsia yang anda tak tahu tersembunyi dalam bisnes makanan dan minuman ni. Saya akan bongkarkan berdasarkan pengalaman saya membantu suami dalam bisnes Nangka Madu 916 dan makanan /minuman lain.

Jom support usahawan Muslim kita yang keluarkan produk yang bagus. Kata #BMF kan. Jom😍

Boleh sembang tepi atau whatsapp http://wasap.my/60199656636

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply