Mase baca apa yang founder Asmak tulis ni, mata terus masuk habuk. Terbayang macam mana dulu Faz bermula.

Memang hairan macam mana leader-leader boleh restock banyak. Kagum sangat mase tu. Sambil tu pasang impian nak jadi macam mereka suatu hari nanti.

Sebenarnya tak mustahil untuk jadi macam orang lain. Kita ada Allah kan. Mintak je apa yang kita perlukan. Kenapa nak restock banyak?apa yang kita akan dapat kalau restock banyak?

Bila niat kita nak bantu orang lain, automatik semuanya akan jadi mudah je. Kita restock banyak sebab nak bantu team jual banyak jugak. Sebab kita nak mudahkan urusan team dapatkan stok. Bila ada stok mudah nak buat sales. Mudah bila orang perlukan di saat kecemasan.

Alhamdulillah. Hanya Allah je dapat balas jasa insan bernama Nor Fazilah Abd Mohd ni.
Semoga beliau sentiasa dalam rahmat Allah. Diberi kesihatan & kehidupan yang baik2 je bersama keluarga. Amin

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply