Lama dah viral nasi Tiga Budak Gemuk ni.

Dengar nama pun dah geram rasa. Macam manalah rupa tiga budak gemuk tu. Haha.

Alkisah baru ni pergi ke satu tempat ni tepi jalan tu ramai pulak duk jual nasi ayam masak kicap. Tak beli sebab kenyang dah masa tu. Lepas tu mulalah teringat bila lapar.

Hebat marketing nasi ayam masak kicap ni, padahal simple sangat.

Encik suami suggest makan yang Tiga Budak Gemuk ni.

Hari ni baru berkesempatan untuk cuba lepas separuh hari kat luar hari ni.

Tak sempat masak, kita makan yang orang masak. Support bisnes orang kita.

Tengok tadi dekat berbelas juga cawangan dia. Semoga terus maju.

Sedap juga. Sesuai untuk budak – budak sebab tak pedas. Bagi yang nak pedas makan dengan sambal gesek yang diberi sekali tu.

Benda bagus kita kongsi. Benda tak bagus kita direct personal dengan owner.

Dapatkan Ebook Percuma Sekarang

Daftar sekarang dan terima emel sebaik sahaja saya menerbitkan ebook baru

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply